Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pc-spelers kunnen hun Hitman 2-locaties tegen eind februari importeren in Hitman 3

Contractvoorwaarden bijna vervuld.

IO Interactive heeft via het officiële Hitman-forum een update gegeven over de beloofde mogelijkheid voor pc-spelers om hun Hitman 2-levels te importeren in Hitman 3. De ontwikkelaar belooft een oplossing tegen eind februari.

Wat die oplossing precies inhoudt, is nog onduidelijk. Volgens IO Interactive wordt alles momenteel grondig getest om voldoende robuust te zijn. De ontwikkelaar verwacht dan ook dat de oplossing er 'eerder sneller dan later komt' en in de loop van de komende weken beschikbaar zal zijn.

Cover image for YouTube videoHITMAN 3 - Launch Trailer (4K)

Voor wie het niet heeft gevolgd: de afgelopen weken was er ongenoegen bij pc-spelers over Hitman 3. Terwijl consolegamers eenvoudig hun eerder aangekochte levels uit Hitman 1 en 2 kunnen importeren in de nieuwe game, is dat op de pc momenteel niet mogelijk. Hitman 3 is immers exclusief te koop via de Epic Games Store, terwijl Hitman 2 enkel op Steam beschikbaar is.

Daardoor leek de enige optie om eerder aangekochte levels opnieuw te kopen via een Access Pass. IO Interactive en Epic Games lieten echter al snel weten dat je Hitman 2-locaties toch gratis zal kunnen importeren naar de pc-versie van Hitman 3.

Heb je de nieuwste game nog niet gespeeld? Lees dan zeker Yvo's strenge (m)oordeel in zijn Hitman 3 review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Hitman 3

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties