Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hitman 3: Seven Deadly Sins DLC aangekondigd

Dodelijke zonden.

Hitman 3 krijgt een zevendelige Seven Deadly Sins DLC. Die gaat over de zeven hoofdzonden. Dat kondigt ontwikkelaar IO Interactive aan via een trailer.

Volgens IO focust elk deel op een verschillende zonde en ga je telkens aan de slag met een contract dat zich merkbaar onderscheidt van de contracten in de andere delen. Verder krijg je ook toegang tot thematische beloningen en word je uitgedaagd om de desbetreffende zonde te weerstaan.

Alle onderdelen van de uitbreiding komen in de komende vier à zes weken uit en introduceren nieuwe Escalations, Featured Contracts en Elusive Targets. Het eerste deel draait rond Greed en komt op 30 maart uit. Greed speelt zich af in Dubai en naast de Escalation-missie The Greed Enumeration krijg je daarin toegang tot de Rapacious Suit en twee nieuwe voorwerpen: de Greedy Little Coin en The Devil's Cane.

Wie aan de slag wil met de Hitman 3 Seven Deadly Sins DLC kan elk deel afzonderlijk kopen voor €4,99 of alles samen voor €29,99.

Wil je meer weten over Hitman 3 voor je aan de slag gaat met de Seven Deadly Sins DLC? Check dan zeker eerst Yvo zijn Hitman 3 review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Hitman 3

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties