Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hitman 3 Freelancer mode uitgesteld

Wapens worden extra opgeblonken.

Ontwikkelaar IO Interactive stelt de releasedatum van de Hitman 3 Freelancer mode uit naar de tweede helft van 2022. Dat en meer onthult hij samen met de roadmap van mei.

De beslissing om de mode uit te stellen komt er na een uitgebreide interne testfase. Met de feedback uit die testfase wil IO Interactive het speltype en zijn verschillende elementen nog verder aanscherpen.

Verder ontdek je in de nieuwe roadmap dat de game deze maand meer Featured Contracts, Elusive Targets en nieuwe content voor de Elusive Target Arcade mode krijgt.

Ambrose Island wordt in juli 2022 aan Hitman 3 toegevoegd.

Als laatste onthult de ontwikkelaar ook dat de nieuwe map voor de game Ambrose Island heet en dat die in juli 2022 uitkomt. Naast een naam meldt IO Interactive ook nog dat Ambrose Island 'een intrigerend verhaal bevat dat zich voor de gebeurtenissen van Hitman 3 afspeelt'.

De Freelancer mode is onderdeel van Hitman 3: Year 2. Wie graag meer wil weten over de bovenstaande game, leest best eens Yvo zijn Hitman 3 review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Hitman

PS4, Xbox One, PC

Hitman 3

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties