Volgende Gwent-uitbreiding heet Master Mirror

Lanceert op 30 juni.

CD Projekt Red kondigt in een trailer aan dat Master Mirror de volgende gratis uitbreiding voor Gwent: The Witcher Card Game is en dat die op 30 juni voor pc, iOS en Android uitkomt.

De nieuwe uitbreiding bevat zeventig extra kaarten en draait volledig rond Gaunter O'Dimm, de antagonist van The Witcher 3: Hearts of Stone. Zo komen er evoluerende Legendary kaarten die sterker worden naarmate het gevecht vordert en 11 neutrale kaarten voor alle facties.

Daarnaast introduceert de Master Mirror DLC ook nieuwe statussen en vaardigheden die op hun beurt meer strategische mogelijkheden bieden. Onder die statussen vinden we het verdedigende Veil en het schadetoebrengende Rupture. Alle andere details vind je op de website van de game.

De Master Mirror-uitbreiding is verder ook de eerste DLC die lanceert op de Steam-versie van Gwent: The Witcher Card Game. CD Projekt RED heeft ook minder goed nieuws, want recent raakte bekend dat het Cyberpunk 2077 Night City Wire-evenement wordt uitgesteld.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread