Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gwent: The Witcher Card Game dit weekend gratis speelbaar op de PS4

Kaartje niet nodig.

Gwent: The Witcher Card Game krijgt dit weekend een technische bèta op de PlayStation 4. Ontwikkelaar CD Projekt wil daarmee de stabiliteit van de game bij een hoog aantal spelers testen.

De bèta begint op vrijdag 31 maart om 19.00 uur en eindigt op maandag 3 april om 9.00 uur.

Om de bèta te spelen, hoef je je niet aanmelden zoals dat bij de pc- en Xbox One-versie het geval is. Het enige wat je moet doen, is de game (ongeveer 3 GB) van de PlayStation Store downloaden. Een PlayStation Plus-abonnement is niet nodig.

De bèta stelt je in staat om de tutorial te spelen, tegen andere spelers te strijden en decks te bouwen. In-game aankopen zijn uitgeschakeld. Aan het einde van de bètaperiode wordt de voortgang van alle spelers gewist.

Op Gamescom 2016 sprak Bert met Brady Auty, animator bij CD Projekt. Je leest Berts indrukken over de card game nog eens in zijn Gwent: The Witcher Card Game preview.

Over de auteur
Bert Van der Hoogerstraete avatar

Bert Van der Hoogerstraete

Redacteur

Bert is niet meer zo actief voor Eurogamer Benelux als vroeger, maar schrijft wel nog steeds graag reviews. Hij wisselt kleurrijke Nintendogames af met de duisternis van Bloodborne en wacht al tien jaar tevergeefs op een nieuwe Golden Sun.

Reacties