Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cyberpunk 2077 Night City Wire-evenement uitgesteld

Verplaatst naar 25 juni.

Het Night City Wire-evenement voor Cyberpunk 2077 wordt verplaatst naar 25 juni. Dat laat CD Projekt RED weten via het twitterkanaal van de game.

In de tweet lezen we dat het evenement wordt uitgesteld uit sympathie met de huidige protesten tegen racisme. CD Projekt Red is namelijk resoluut tegen racisme, intolerantie en geweld.

Het is dus wachten tot 25 juni voor meer informatie over Cyberpunk 2077. CD Projekt RED toont dan vermoedelijk de Cyberpunk 2077 DLC en nieuwe gameplaybeelden.

Niet alleen CD Projekt Red past zijn schema aan de huidige protesten aan. Zo ontdekten we eerder dat Sony de onthulling van de PS5-games uitstelt en dat Warzone Season 4 op een later tijdstip lanceert. Ben je ondertussen benieuwd naar alle reeds onthulde informatie over Cyberpunk 2077, dan vind je die op onze website.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Cyberpunk 2077

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties