Skip to main content

Gwent: The Witcher Card Game heeft laatste update gekregen

Verdere balancering ligt in de handen van de community.

CD Projekt heeft een laatste update voor Gwent: The Witcher Card Game uitgebracht. Eventuele verdere balancering van de card game ligt in de handen van de community.

Gwent startte destijds als minigame in The Whitcher 3, maar kreeg door zijn populariteit een volwaardige spin-off. Sinds 2018 zijn er tal van nieuwe kaarten en uitbreidingen toegevoegd.

De belangrijkste toevoeging in update 11.10 is de 'Balance Council'. Via die feature kan de community stemmen om bepaalde kaarten te herbalanceren. Stemmen is voorbehouden voor spelers met voldoende ervaring. Die ervaring bouw je op door een account met Prestige 1 te hebben en een Pro Rank te hebben of door 25 ranked games te winnen in het huidige seizoen.

Bekijk op YouTube

Spelers die aan alle criteria voldoen, kunnen maandelijks op drie kaartwijzigingen stemmen. Denk daarbij het aan het verhogen of verlagen van power of provision.

CD Projekt richt zijn pijlen intussen op andere doelen. Recent kwam de Phantom Liberty-uitbreiding voor Cyberpunk 2077 uit. Die gebruikt onder andere AI om de stem van een overleden acteur te imiteren.

Read this next