Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gwent: The Witcher Card Game heeft laatste update gekregen

Verdere balancering ligt in de handen van de community.

CD Projekt heeft een laatste update voor Gwent: The Witcher Card Game uitgebracht. Eventuele verdere balancering van de card game ligt in de handen van de community.

Gwent startte destijds als minigame in The Whitcher 3, maar kreeg door zijn populariteit een volwaardige spin-off. Sinds 2018 zijn er tal van nieuwe kaarten en uitbreidingen toegevoegd.

De belangrijkste toevoeging in update 11.10 is de 'Balance Council'. Via die feature kan de community stemmen om bepaalde kaarten te herbalanceren. Stemmen is voorbehouden voor spelers met voldoende ervaring. Die ervaring bouw je op door een account met Prestige 1 te hebben en een Pro Rank te hebben of door 25 ranked games te winnen in het huidige seizoen.

Spelers die aan alle criteria voldoen, kunnen maandelijks op drie kaartwijzigingen stemmen. Denk daarbij het aan het verhogen of verlagen van power of provision.

CD Projekt richt zijn pijlen intussen op andere doelen. Recent kwam de Phantom Liberty-uitbreiding voor Cyberpunk 2077 uit. Die gebruikt onder andere AI om de stem van een overleden acteur te imiteren.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Gwent: The Witcher Card Game

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties