Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

CD Projekt Red werkt aan nieuwe singleplayer Gwent game

Codenaam: Project Golden Nekker.

Er komt in 2022 een nieuwe singleplayer Gwent game die voorlopig de codenaam Project Golden Nekker draagt. Dat meldt ontwikkelaar CD Projekt Red aan IGN. Omdat Project Golden Nekker een standalone game is, hebben spelers Gwent: The Witcher Card Game niet nodig om de game te spelen.

Die game biedt volgens CD Projekt Red-topman Pawel Burza een "boeiende singleplayerervaring" die zich afspeelt in het The Witcher-universum, maar tegelijkertijd is het ook een titel die het in vergelijking met gelijkaardig projecten anders aanpakt. Project Golden Nekker is vooral bedoeld voor spelers die niet zo gek zijn op de competitieve multiplayer van Gwent.

Het is niet de eerste keer dat de studio iets lost over deze game. Zo onthulde regisseur Vladimir Tortsov tijdens het wereldkampioenschap Gwent in december dat de ontwikkelaar de game binnenkort officieel zou onthullen. Naast een releaseperiode komt Tortsov ook aanzetten met nieuwe concept art voor de game.

Pc-gebruikers die de huidige game willen spelen, kunnen sinds mei 2020 aan de slag met de Steam-versie van Gwent: The Witcher Card Game.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Gwent: The Witcher Card Game

PS4, Xbox One, PC

The Witcher 3: Complete Edition

Nintendo Switch

See 1 more

The Witcher 3: Wild Hunt

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties