Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cyberpunk 2077 heeft groter team dan The Witcher 3

CD Projekt RED gaat all-in.

Er werken op dit moment meer mensen aan Cyberpunk 2077 dan dat er aan The Witcher 3: Wild Hunt werkten. Dit maakt ontwikkelaar CD Projekt RED bekend op diens forum voor investeerders.

Vorig jaar al werkten er meer mensen aan Cyberpunk 2077 dan aan The Witcher 3: Blood and Wine. Na het uitbrengen van de uitbreiding groeide het team opnieuw.

Cyberpunk 2077 is een sci-fi rpg gebaseerd op een pen-en-papier rollenspel uit de jaren 80. Hoewel de game vier jaar geleden is aangekondigd, is er nog steeds weinig concrete informatie over bekend.

Eerder dit jaar stelde CD Projekt RED-oprichter Marcin Iwinski dat hij niet in detail over de game praat tot de ontwikkelaar daadwerkelijk dingen kan laten zien. Wel stelde hij dat de game niet mag onderdoen voor The Witcher 3.

Onlangs bracht CD Projekt RED The Witcher 3 - Game of the Year Edition uit. Daarnaast werkt de ontwikkelaar ook aan een standalone game rondom Gwent, het kaartspel uit The Witcher 3.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Samuel Bom avatar

Samuel Bom

Redacteur

Besteedt zijn tijd aan games, boeken, koffie en schrijfsels. Kent de kaart van Hyrule uit zijn hoofd en verloor ooit in Quake van zijn kat.

Reacties