Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gwent: The Witcher Card Game nu ook beschikbaar op Steam

Dat wilden we toch even aankaarten.

Ontwikkelaar CD Projekt RED laat via een persbericht weten dat Gwent: The Witcher Card Game vanaf nu ook beschikbaar is op Steam.

Met de nieuwe release wil de ontwikkelaar het succesverhaal van de game op iOS en Android evenaren en miljoenen nieuwe spelers bereiken. De nieuwe versie van Gwent: The Witcher Card Game bevat onder andere Steam achievements, Steam Trading Cards, cross-play en een synchronisatiefunctie. Daardoor speel je zonder problemen tegen smartphone-spelers of zet je gemakkelijk je data over van Android en iOS naar de versie op Steam en omgekeerd.

Als klap op de vuurpijl kondigt CD Projekt RED ook een update aan voor de campagne-gedreven titel Thronebreaker: The Witcher Tales op Steam. Via die update kun je bepaalde beloningen in die game ook gebruiken in de Steam-versie van Gwent: The Witcher Card Game. Er zit wel een addertje onder het gras, want om die beloningen te gebruiken moet je Thronebreaker: The Witcher Tales online spelen.

Blijf je liever bij de reguliere Witcher-titels, dan is onze The Witcher 3: Blood and Wine review misschien iets voor jou. Kijk je eerder uit naar de Cyberpunk 2077 release, dan vind je alle info over die game op onze website. Volgende maand komen daar ongetwijfeld nog details bij, want de ontwikkelaar organiseert in juni een Cyberpunk 2077 event.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties