Call of Duty: Warzone tweestapsverificatie mist zijn impact niet

Cheaters krijgen verdiende loon.

Afgelopen woensdag kreeg Call of Duty: Warzone tweestapsverificatie via sms en die maatregel mist zijn doel blijkbaar niet. Veel pc-cheaters kunnen na een ban geen nieuwe account aanmaken aangezien ook hun telefoonnummer geband is.

Als pc-cheaters hun straf hebben uitgezeten, worden ze van de schandpaal gehaald, maar dat is niet het geval voor hun telefoonnummers. De enige oplossing voor dat probleem is dus een nieuw telefoonnummer aan te vragen, maar dat is niet zo eenvoudig als het lijkt.

Dat leidt tot veel frustraties op de fora waar de cheats worden verkocht. Reddit-gebruiker Aur0n plaatste enkele van die gefrustreerde commentaren op Reddit. Voor de niet-cheaters voelt dit ongetwijfeld aan als een overwinning. Eigen schuld, dikke bult.

Ben je op zoek naar meer informatie over Call of Duty: Warzone? Lees dan onze Call of Duty: Warzone gids en tips.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread