Call of Duty: Modern Warfare battle royale heet Warzone - en de eerste beelden zijn gelekt

Royale portie multiplayeractie.

De Call of Duty: Modern Warfare battle royale modus heet Warzone. Dat blijkt nadat verschillende spelers erin slaagden om de nieuwe modus via glitches te betreden.

Na het nieuws dat Modern Warfare Season 2 personage Ghost en map Rust kreeg, lijkt het nu dus zo goed als zeker dat de langverwachte battle royale modus voor Modern Warfare in aantocht is.

Promomateriaal voor Warzone lekte op Reddit en werd bevestigd door industriebron TheGamingRevolution op Twitter. Volgens die laatste zou Warzone niet enkel beschikbaar zijn vanuit het hoofdmenu van Modern Warfare, maar ook apart gratis te downloaden zijn.

warzone2

Op die manier zou Warzone de directe concurrentie aangaan met Fortnite, dat op dit moment wat slabakt terwijl het Fortnite Chapter 2 Season 1 afrondt. Door als standalone product te fungeren, zou Warzone ook over een langere periode updates kunnen krijgen en zo eventueel naast Call of Duty 2020 bestaan - in tegenstelling tot het geweldige Black Ops 4 - Blackout dat zo goed als genegeerd wordt sinds de aankomst van Modern Warfare.

warzone3

Warzone zou volgens deze eerste informatie bovendien enkele innovatieve features hebben. Zo zijn er 'drop kits' die voor een match aanpasbaar zijn en specifieke configuraties aan wapens zouden bevatten. Al eerder waren er geruchten dat de modus 200 spelers, een gigantische map en een Gulag zou hebben.

Eveneens wat betreft Call of Duty heeft Activision bevestigd dat Call of Duty 2020 en "tal van remasters" op komst zijn.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Carl Vander Maelen

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread