Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Modern Warfare XP tokens zijn niet langer bruikbaar in Warzone

Zijn spelers hun aankopen kwijt?

Sinds de release van Season One voor Call of Duty Black Ops Cold War, Modern Warfare en Warzone is het niet langer mogelijk om je Double XP Tokens uit Modern Warfare te gebruiken in Warzone. Activision heeft voorlopig nog niet gereageerd op het probleem. Het is dan ook onduidelijk of het al dan niet over een bug gaat.

Tot eergisteren was het perfect mogelijk om de XP Tokens uit Modern Warfare ook in Warzone te gebruiken. Veel spelers hadden hun Tokens zelfs opgespaard om bij de start van Season One sneller te levelen. Nu dat niet mogelijk blijkt, uiten fans dan ook hun ongenoegen via Reddit en Twitter.

Double XP tokens krijg je onder andere via de betaalde battle passes. Volgens spelers is het dan ook schandalig dat content waarvoor ze hebben betaald, niet langer beschikbaar is. Volgens hen is dit een poging van Activision om spelers te dwingen om een Black Ops Cold War battle pass te kopen. Die bevat immers Double XP tokens die wel bruikbaar zijn in Warzone.

Season One voor Call of Duty Black Ops Cold War, Modern Warfare en Warzone is gisteren van start gegaan. Om deel te nemen, voorzie je best wel voldoende schijfruimte, want de nieuwe Call of Duty: Warzone patch is 21GB groot.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Black Ops Cold War

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Call of Duty: Modern Warfare

Video Game

See 1 more

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties