Skip to main content

Kun je binnenkort je Call of Duty loadouts delen via sociale media?

Activision vraagt alvast een patent aan.

Mogelijk kun je in de toekomst je Call of Duty loadouts via sociale media delen met de rest van de wereld. Treyarch-medewerker David Vonderhaar heeft alvast een patentaanvraag ingediend voor die functionaliteit.

In het patent is sprake van het delen van de loadouts die je maakt via Gunsmith. Als dat het geval is, komt de nieuwe fuctionaliteit dus mogelijk naar Call of Duty Black Ops Cold War, Modern Warfare, Warzone en Call of Duty Mobile. Vanuit Gunsmith zou je je loadouts vervolgens rechtstreeks kunnen delen via platformen als Twitter, Facebook, Instagram en Tumblr.

Bekijk op YouTube

Andere spelers kunnen daar dan meteen je loadout downloaden en zelf uitproberen. Naast de loadout zelf kun je volgens het patent ook je performance profile delen, zodat andere spelers meteen weten hoe goed je wel bent.

Of de functionaliteit ook effectief naar huidige of toekomstige Call of Duty-games komt, is niet zeker. De beschrijving is echter zo gedetailleerd en specifiek dat het ons zou verbazen mocht je binnenkort niet je loadouts met de rest van de wereld kunnen delen.

Benieuwd naar de nieuwste Call of Duty-game? Carl vertelt je er alles over in zijn Call of Duty: Black Ops Cold War review.

Read this next