Skip to main content

Activision waarschuwt: je moet data van PS4 500GB schrappen om Call of Duty: Warzone Season Two patch te downloaden

Call of HDD.

Season Two voor Call of Duty: Warzone en Black Ops Cold War kwam vandaag uit en om succesvol te downloaden zullen eigenaars van een PlayStation 4 van 500GB data moeten verwijderen. Dat laat Activision weten in een bericht dat de totale bestandsgroottes bekendmaakt voor alle platformen.

Spelers die alle content van Modern Warfare, Warzone en Black Ops Cold War hebben geïnstalleerd op hun PlayStation 4 van 500GB zullen de nieuwe content pas succesvol kunnen downloaden als ze ruimte vrij maken. Activision stelt daarbij voor om ongebruikte content van de Call of Duty-games te wissen.

Niet alleen PlayStation 4-gebruikers hebben problemen, want bij het downloaden van Season Two op PlayStation 5 kregen gebruikers de boodschap dat ze maar liefst 107GB moesten vrijmaken voor de download kon beginnen. Dat is vervelend als je weet dat je PlayStation 5-games niet kunt installeren op externe opslag.

Momenteel is er niks bekend over het feit dat het downloaden van Season Two mogelijk ook problemen geeft op pc, Xbox One en Xbox Series X|S.


Warzone Season 5 is begonnen! Bekijk de pagina met de Season 5 Battle Pass skins.Voor de rest hebben we wapenspecifieke gidsen over de LC10, FARA 83, Swiss K31 en PPSh-41, maar neem vooral eens een kijkje bij ons overzicht Call of Duty: Warzone gids en tips voor geavanceerde spelers!


Read this next