Skip to main content

Gerucht: Call of Duty: Modern Warfare battle royale heeft 200 spelers

En een gi-gan-tische map.

De Call of Duty: Modern Warfare battle royale modus lanceert volgens geruchten begin 2020 en zou speelbaar zijn met 200 spelers op een gigantische map.

Die laatstgenoemde info is het gevolg van uitgebreide datamining door bekende Reddit-lekker Senescallo. Door het werk van deze online speurder is onder andere de mogelijke map voor de battle royale modus gevonden.

Zoals je kunt zien op de bijgevoegde afbeelding zou de map ook bestaande maps bevatten, waaronder de gigantische gebieden voor de Ground War en Spec Ops modi. Bijgevolg lijkt een spelersaantal van 200 niet eens zo overdreven.

Het lek spreekt ook over een interessante respawn feature, waarbij je Respawn Tokens kunt looten om gesneuvelde teamgenoten naar de Gulag te brengen - een gevangeniskamp waarbij spelers terug de match kunnen betreden door een 1v1 gevecht te winnen. Af en toe zouden er ook massale ontsnappingen plaatsvinden, waardoor alle spelers terug in de map gedropt worden.

Veel om naar uit te kijken dus, al is de Call of Duty: Modern Warfare review van Maarten wel kritisch over de bestaande onderdelen van de game.

Read this next