Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Call of Duty: 2022 is Modern Warfare 2

Alias Project Cortez.

Call of Duty 2022 zou volgens insider Tom Henderson een sequel op Call of Duty: Modern Warfare (2019) zijn. De game gaat momenteel door het leven als Project Cortez en zit nog in een vroege ontwikkelingsfase.

Volgens de bron heeft de game momenteel de werktitel 'Project Cortez' omdat het verhaal rond Amerikaanse special forces draait die een verborgen oorlog voeren met Colombiaanse drugkartels. Dat narratief lijkt verdacht veel op dat van de Harrison Ford-film Clear and Present Danger uit 1994. Daarin kruipt Ford in de huid van hoofdpersonage en CIA-analist Jack Ryan die het opneemt tegen antagonist Colonel Félix Cortez.

Omdat de bovenstaande game nog in een vroege ontwikkelingsfase zit, is het momenteel niet duidelijk of het gerucht klopt. Wat echter wel klopt, is dat de nieuwste titel in de franchise Call of Duty: Vanguard heet. Tot nu toe toonde Activision al Call of Duty: Vanguard gameplay en Call of Duty: Vanguard multiplayer gameplay.

Alle informatie over Call of Duty: Vanguard vind je op onze website.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Black Ops Cold War

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Call of Duty: Modern Warfare

Video Game

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties