Ms. Marvel is speelbaar personage in Marvel's Avengers

Flexibele line-up.

Tijdens New York Comic-Con hebben Square Enix en Marvel aangekondigd dat Ms. Marvel een speelbaar personage is in Marvel's Avengers. Tijdens de Marvel's Avengers reveal was al onthuld dat ook Iron man, Thor, de Hulk, Captain America en Black Widow speelbaar zijn.

Ms. Marvel, oftewel Kamala Khan, is een tienermeisje uit Jersey City. Ze beschikt over polymorph-krachten. Zo kan ze zichzelf groter of kleiner maken en bepaalde ledematen uitrekken. in de game verkrijgt ze haar krachten op A-Day, het moment waarop alles fout loop voor The Avengers.

Kamala Khan is in 2013 geďntroduceerd in het Marvel-universum in Captain Marvel #14. Een jaar later kreeg ze haar eigen stripreeks. Vanaf 15 mei 2020 kun je met haar aan de slag, dan lanceert Marvel's Avengers voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Payday 3 release ten vroegste in 2022

Financiële kopzorgen voor Starbreeze.

Gerucht: Fortnite Chapter Two in aantocht?

Italiaanse App Store lekt afbeelding met nieuwe map.

Uncharted-film krijgt nogmaals nieuwe regisseur

Van een hachelijke reis gesproken.

The Last of Us: Part 2 heeft geen multiplayer

Maar wordt in de toekomst wel afzonderlijk uitgebracht.

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread