Hoe groot is de Red Dead Redemption 2 Day 1 patch?

Valt verbazend genoeg mee.

Het is nog minder dan een dag wachten tot de halve wereldbol Red Dead Redemption 2 begint te spelen. Tijd dus om de consoles voor te bereiden. Het is vrij normaal geworden dat games een Day 1 patch hebben, en dat is voor Red Dead Redemption 2 niet anders.

Deze day one patch is 3.30 GB op de PlayStation 4 en 3.2 GB groot op de Xbox One. Deze patch dient om last minute nog een paar bugs op te lossen en kleine aanpassingen te maken aan de gameplay. We raden dus aan om deze patch te downloaden en te installeren voordat je de game voor het eerst opstart.

"De Day-One Title Update bevat een waaier aan algemene verbeteringen en bug fixes die de game optimaliseren," zegt Rockstar. "We raden ten sterkste aan om de Title Update te installeren voordat je de game start, zodat je kan genieten van de best mogelijke gameplay ervaring."

De game zal je waarschuwen indien je de game probeert op te starten zonder Day One patch. Niet zeker of alles in orde is? Ga dan naar het Settings menu in Red Dead Redemption 2 en kijk of er build 1116.8 linksonder in het scherm staat.

Wil je meer weten? Hier lees je over de Red Dead Redemption 2 release en gameplay. Heb je de game al in huis? Lees dan onze Red Dead Redemption 2 gids met tips. Ook hebben we alle Red Dead Redemption 2 cheats voor je!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk  |  Yahsper

Jasper nadert een decennium-lange carričre bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread