Maandelijkse Battlefield 1 updates houden op in juni

Legt de wapens neer.

DICE heeft bekendgemaakt dat de studio in juni ophoudt met de maandelijkse updates voor Battlefield 1. De ontwikkelaar wil zich vanaf dan vermoedelijk toespitsen op de release van Battlefield 5 in oktober.

Spelers kunnen tot dan dus nieuwe content en aanpassingen rond wapens en matchmaking verwachten. Dat vertelt DICE-topman Jonas Elfving in een post op de Battlefield-website. "Geniet van de ervaring en blijf regelmatig Battlefield 1 spelen - je wilt niet missen wat eraan zit te komen", klinkt het.

Het is intussen geen geheim dat de Zweedse ontwikkelaar aan een nieuwe Battlefield-game werkt. Vorige week nog lekte het nieuws dat DICE een Battle Royale-modus voor Battlefield 5 overweegt. Lees zeker ook ons overzicht met alles rond de Battlefield 5 release, gameplay, multiplayer en trailers.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-opgames. Kan eindeloos over finales van tv-series doorrazen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread