Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Week-eindbazen #20

Wat spelen we dit weekend?

Terwijl de E3 langzaam dichterbij komt staan we met jeukende handjes te wachten op de nieuwe aankondigingen. Zoveel games die mogelijk op onze backlog belanden, maar niet voordat we nog enkele titels uitgespeeld hebben. Hieronder lees je welke games er op onze agenda staan. Laat in de comments gerust weten welke games jij gaat spelen!

Bruce - Haalt zijn ooglapje uit de kast

De laadruimte zit vol rum, de rijstzakken liggen aan boord en tegen de scheurbuik hebben we wat vers fruit mee. Dit weekend terroriseren we de kusten van de Deadfire Archipelago in Pillars of Eternity 2: Deadfire. Door de vele zijmissies en talloze eilanden durf ik wel eens te vergeten dat het lot van miljoenen zielen op het spel staat. Maar voor ik met het hoofdverhaal verderga, wil ik eerst de moedigste crew en de beste kanonnen op het grootste schip. Je krijgt maar een kans om een god te verslaan, dus dan doe je dat maar beter in stijl.

Kapitein Bruce

Sander - Yes! Yes! Yes!

Dit weekend heb ik helemaal geen tijd om te gamen. Of in ieder geval zaterdagavond niet, want dan zit ik in de Ziggo Dome naar WWE Live te kijken! Zo'n beetje al m'n favoriete Superstars komen weer samen en afgaande op de vorige twee edities wordt het dit jaar waarschijnlijk nóg spectaculairder. Wat ik zondag dan ga doen? Uitslapen, waarschijnlijk. En als ik dan eindelijk uit m'n nest ben gekropen, ga ik m'n lange weekend waarschijnlijk spenderen aan The Witcher 1, gezoet met een vleugje Celeste en wat Hyrule Warriors: Definitive Edition als toetje. Ik hou van mei en z'n vele vrije dagen. Heerlijk.

Schone slaper

Randolf - Verkent een nieuwe horizon

Eigenlijk heb ik Horizon: Zero Dawn nooit een eerlijke kans gegeven. De game klikte eerder totaal niet. Het crafting-aspect beviel me niet. Ieder gevecht liep uit op een drama waarin ik constant de controle verloor. Aloy verveelde me stierlijk. Al vrij kort na het tutorial-gebied stopte ik de game een jaar lang terug in z'n doosje. Maar dat doosje bleef me vanuit een ooghoek aanstaren. Iedereen is er zo laaiend enthousiast over, ik moet het gewoon nog een keer proberen. Dus ik ben deze week opnieuw begonnen. Deze tweede indruk is gelukkig direct al een stuk beter, dus ik kan niet wachten om me er dit weekend verder in te verdiepen.

Tweede ronde

Marcel - Overlevingsdrang

Ik heb het vorige week beloofd, dus bij dezen. Gelukkig heeft Nioh mij vorig weekend niet gebroken. Momenteel werk ik langzaam door de regio's heen. Geen een optionele missie sla ik over. Al huiver ik wel een beetje voor enkele bazen die toch echt wel rake klappen uitdelen. Ik speel met een katana/spear build, maar eigenlijk moet ik verklappen dat ik nog niet helemaal weet wat hoe ik mijn stats moet verdelen. Zeg het maar niet tegen Carl. Ik ben in ieder geval aangenaam verrast door de missiestructuur en de hoeveelheid diepgang die de uitrustingen en skills aan de game toevoegen. Dit weekend ga ik dus met Williams avontuur verder. Pas maar op, Kelley.

Lootfever

Nathan - Staat op een kruispunt

Ter voorbereiding op misschien wel de grootste mod voor Skyrim ooit (alle regio's uit het Elder Scrolls-universum nagemaakt - YouTube is uw vriend) werk ik traag maar gestaag enkele van de oneindige quests af. Als mijn zin voor ontdekking enigszins gestild is, dan kan ik verder afdwalen op de Road to Gehenna in The Talos Principle. Maar ik kan het me al voorstellen: de pittige puzzels worden me teveel en ik installeer lukraak een klassieker zoals Fallout 3 of The Witcher 2. En als ik opzie tegen weer zo'n gigantische wereld, dan doe ik het rustig aan in het kleine To the Moon. Dit weekend is een groot kruispunt, maar alle wegen leiden waarschijnlijk naar Battlefield.

Love is a ...


Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 1

PS4, Xbox One, PC

Celeste

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

See 4 more

Horizon: Zero Dawn

PS4, PC

NioH

PS4

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!
Reacties