Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Battlefield 1: Apocalypse DLC release bekend

Slotoffensief.

Ontwikkelaar DICE en uitgever Electronic Arts maken de releasedatum van de Battlefield 1: Apocalypse DLC bekend. De uitbreiding lanceert op 1 februari voor Premium Pass-eigenaren op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Twee weken later is de DLC voor iedereen te koop.

Battlefield 1: Apocalypse is de laatste uitbreiding van de Premium Pass en voegt onder andere nieuwe maps en een nieuwe Air Assault-modus aan de game toe. Zo kunnen spelers aan de slag op de maps Passchendaele, Caporetto en de River Somme.

In de nieuwe modus neem je het in vliegtuigen tegen elkaar op. Er zijn momenteel twee maps beschikbaar, namelijk London Calling en Razor's Edge. Verder bevat de DLC onder meer nieuwe voertuigen, wapens en uitrusting.

Onlangs raakte bekend dat Battlefield 1 Operations maps niet langer Premium zijn. Daarnaast is de Battlefield 1 Nivelle Nights map nu voor iedereen toegankelijk. Overigens zijn er geruchten dat dit jaar een nieuwe Battlefield-game lanceert.

Over de auteur

Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties