Skip to main content

Battlefield 1 - They Shall Not Pass DLC tijdelijk gratis

Alleen voor pc en Xbox One.

De Battlefield 1 DLC They Shall Not Pass is de komende twee weken gratis beschikbaar. Als je de uitbreiding tot en met 15 mei downloadt, blijft het voor altijd in je bezit.

Op de pc hoef je alleen op je Origin-account in te loggen en de uitbreiding aan de winkelwagen toe te voegen. Op de Xbox One doe je hetzelfde, maar dan met je Xbox-account.

Het gaat vooralsnog om de pc- en Xbox One-versie van de shooter. Op het moment van schrijven is het niet duidelijk of de uitbreiding ook voor de PlayStation 4 tijdelijk gratis is.

Bekijk op YouTube

They Shall Not Pass is de eerste uitbreiding van Battlefield 1. Naast nieuwe maps, wapens en voertuigen maken ook het Franse leger, de Frontlines-modus en de Trench Raider-klasse voor het eerst hun opwachting.

Ontwikkelaar DICE introduceert in juni een nieuwe modus met de naam Shock Operations, maar stopt die maand wel met de maandelijkse Battlefield 1 updates. Het is geen geheim dat de Zweedse ontwikkelaar zich dan volledig op de nog niet officieel onthulde Battlefield 5 stort.

Read this next