Epic Games heeft middels in-game berichtgeving laten weten dat Fortnite een Port-a-Fort granaat krijgt. Het voorwerp wordt 'binnenkort' aan de game toegevoegd.

De granaat in kwestie maakt het mogelijk om direct een bouwwerk uit de grond te stampen, waarmee je jezelf kunt verdedigen. Het fort heeft twee verdiepingen met een platform er bovenop, vanwaar je direct je tegenstanders kunt uitschakelen.

De granaat lijkt ideaal voor spelers die nog niet helemaal gewend zijn geraakt aan het bouwen van fortificaties. Zoals ik, bijvoorbeeld. Misschien moet ik onze Fortnite tips nog eens aandachtig bestuderen.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Advertentie