Pokémon GO krijgt Mew middels nieuw quest-systeem

Oud en Mew.

Ontwikkelaar Niantic laat weten dat Pokémon GO deze week een nieuw Quests-systeem krijgt. Het systeem maakt het onder andere mogelijk om de mythische Pokémon Mew te vangen.

Zo introduceert de studio binnenkort Daily Quests voor Pokémon GO. Deze quests nemen de vorm aan van verschillende activiteiten, zoals het vangen van Pokémon of het verslaan van een raid boss. Het voltooien van een quest geeft je vervolgens Field Research.

1
2
3

Als je voor zeven dagen aan Daily Quests hebt voltooid, krijg je een zogenaamde Research Breakthrough. Dat zijn in-game beloningen voor je inspanningen zoals items en encounters met Pokémon. Je hebt daarbij ook de kans om legendarische Pokémon tegen te komen.

Professor Willow deelt ook zogenaamde Special Research uit. Dat zijn taken die uiteindelijk leiden naar een confrontatie met de mythische Mew. Het is nog onduidelijk welke taken en quests je precies moet voltooien om Mew tegen te kunnen komen.

Pokémon GO kreeg eerder dit jaar nog 23 nieuwe Pokémon. Het is nog afwachten wat Niantic nog meer voor dit jaar heeft gepland.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread