Nintendo heeft tijdens de laatste Nintendo Direct onthuld dat South Park: The Fractured But Whole naar de Switch komt. De game lanceert op 24 april. Ook de eerste twee DLC-pakketten zijn vanaf die dag beschikbaar.

In South Park: The Fractured But Whole proberen Cartman en zijn vrienden een succesvolle superheldenfranchise uit te bouwen. Het turn-based vechtsysteem uit voorganger The Stick of Truth is hier vervangen door een meer tactisch systeem.

South Park: The Fractured But Whole lanceerde vorig jaar al voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Onze South Park: The Fractured But Whole review vind je uiteraard op de site.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Redacteur

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content