Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe South Park game in de maak

The Fractured Application.

Er is een nieuwe South Park-game in de maak bij ontwikkelaars Question en South Park Digital Studios. Dat blijkt uit een vacature voor een Lead Level Designer.

De zoeken iemand ervaring heeft met Level Design, het leiden van een team en multiplayergames. Daarnaast onthult de vacature dat de game wordt ontwikkeld in Unreal Engine voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S.

Ontwikkelaar Question bestaat uit medewerkers die aan Thief: Deadly Shadows, BioShock, BioShock 2, BioShock Infinite, Dishonored, South Park: The Stick of Truth en South Park: Fractured But Whole hebben gewerkt.

South Park: The Stick of Truth

De laatste twee titels kwamen respectievelijk in 2014 en 2017 uit en draaiden in het eerste deel rond ridders en heksen en in de tweede game rond de Coon and Friends-superhelden.

Dat er een nieuwe South Park-game in ontwikkeling is, was in augustus al duidelijk dankzij een rapport van Bloomberg. Meer informatie over de tweede South Park-game, vind je in Sander zijn South Park: The Fractured But Whole review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

South Park: The Fractured but Whole

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

South Park: The Stick of Truth

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties