De multiplayer van Call of Duty: WW2 is dit weekend free-to-play op Steam. De game is gratis te downloaden en spelen tot en met 22:00 uur op zondagavond 25 februari.

Je hebt gedurende het gratis weekeinde geen toegang tot de campaign en Nazi Zombies-mode van Call of Duty: WW2. Voortgang en verdiende collectibles worden wel opgeslagen en overgedragen bij aankoop van de volledige game.

Vorige maand wijzigde een Call of Duty: WW2 patch de interface van de game. Verder lanceerde de Resistance DLC voor Call of Duty: WW2 voor de PlayStation 4. Eind februari komt de uitbreiding ook uit voor andere platformen.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Redacteur

Keerde het multiplayergeraas de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-op games. Stort een bescheiden bijdrage en steun deze arme ziel in zijn strijd tegen een immer toenemende backlog.

Meer artikels van Maarten Denoo

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content