Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Call of Duty WW2: Vanguard niet te zien tijdens E3 2021

Waarschijnlijk wel via in-game Warzone-evenement.

Call of Duty WW2: Vanguard zal waarschijnlijk niet te zien zijn tijdens E3 2021. Vermoedelijk komt er binnenkort wel wel een in-game Warzone-evenement. Intussen zou Activision ook aan een Wereldoorlog 2 Warzone-map werken. Dat alles beweert althans VGC in een artikel op zijn website.

Volgens VGC bevat Vanguard een campaign, multiplayer en zombies mode die zich situeren in de Europese en de Aziatische theaters van de Tweede Wereldoorlog. Vermoedelijk komt de nieuwste Call of Duty ergens in november uit op pc, current-gen- en next-gen-consoles.

Pacific WW2-map van Battlefield V.

De nieuwe Warzone-map zou zich ergens in Azië bevinden en bij de release van Call of Duty WW2: Vanguard de huidige Verdansk-map vervangen. Die nieuwe map zou meteen ook de grootste in een Call of Duty-game zijn. Om de grote afstand makkelijker te overbruggen, krijg je toegang tot verschillende voertuigen.

In ander Call of Duty-nieuws kondigt Activision het laatste dubbel XP-weekend van Warzone en Black Ops Cold War Season 3 aan en zal Treyarch vandaag Black Ops Cold War en Warzone Season 4 officieel voorstellen tijdens Summer Game Fest: Kickoff Live!.

Read this next