Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Humble Monthly Bundle bevat Call of Duty: WW2, Crash Bandicoot N. Sane Trilogy en Spyro Reignited Trilogy

Waar voor je geld.

De early unlocks voor de Humble Monthly Bundle van november zijn onthuld. Voor 12 dollar (11,31 euro) krijg je deze keer vroegtijdige toegang tot Call of Duty: WW2, Crash Bandicoot N. Sane Trilogy en Spyro Reignited Trilogy. Wie de bundel van vorige maand heeft gekocht, is daarvoor dan weer beloond met onder andere Sonic Mania en Planet Alpha.

Call of Duty: WW2 is de meest recente game van ontwikkelaar Sledgehammer Games en keert terug naar het slagveld waar het allemaal begon voor de Call of Duty-reeks. Onze Call of Duty: WW2 review lees je op de site. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy en Spyro Reignited Trilogy zijn dan weer de recente remasters van de gelijknamige games voor de originele PlayStation.

De Monthly Bundle voor november is zonder enige twijfel een van de meest indrukwekkende tot nu toe. Voor minder dan 12 euro krijg je toegang tot maar liefst 7 uitstekende games. Begin volgende maand komen daar mogelijks nog een paar leuke extraatjes bij.

Over de auteur

Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties