Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Call of Duty: Black Ops 4 logo gespot op pet

Puntjes op de i.

Een basketballer van de Amerikaanse NBA is gespot met een pet waarop mogelijk het logo van Call of Duty: Black Ops 4 staat.

Basketballer James Harden droeg de pet voor aanvang van een wedstrijd die afgelopen nacht is gespeeld. Het logo op de pet lijkt sterk op het logo van Call of Duty: Black Ops 3. Eerder doken er ook al geruchten op dat de volgende Call of Duty Black Ops 4 heet.

Gamesite Kotaku heeft inmiddels van anonieme bronnen te horen gekregen dat het logo echt is. Zowel ontwikkelaar Treyarch als uitgever Activision hebben echter nog niet op de geruchten gereageerd.

Het logo is in ieder geval opvallend. De vorige Black Ops-games gebruikten Romeinse cijfers, maar Black Ops 4 lijkt een andere richting in te slaan. Het Romeinse cijfer vier wordt immers doorgaans geschreven als IV, niet als IIII. Het is nu afwachten of het logo ook echt definitief is.


Wil je meer weten? Hier lees je over de Call of Duty: Black Ops 4 release, multiplayer, zombies, battle royale, DLC en alles wat we weten.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties