Skip to main content

Call of Duty 2021 bevat campaign, co-op en "belangrijkste update ooit" voor Warzone

Bevordert integratie met Warzone.

Call of Duty 2021 bevat een campaign, co-op en "de belangrijkste update ooit" voor Warzone. Dat onthult uitgever Activision in een financieel rapport van het tweede kwartaal van 2021.

Meer details geeft Activision niet over de campaign of co-op modus. Gezien de populariteit van Zombies modi in eerdere Call of Duty-games lijkt het echter waarschijnlijk dat je opnieuw de ondoden te lijf gaat.

Volgens het rapport loopt het ontwikkelingsproces van Call of Duty 2021 nog steeds volgens schema. De game komt dus nog steeds in het vierde kwartaal uit.

Of de game Call of Duty: Vanguard heet en zich in de Tweede Wereldoorlog afspeelt, zegt het rapport niet. Volgens 'chief operating officer' Daniel Alegre van Activision bevat de nieuwe Call of Duty in elk geval "een bekende en geliefde setting".

Om de ontwikkeling soepel te laten verlopen en een "uitgebreid" live service-schema voor te bereiden, heeft ontwikkelaar Sledgehammer Games de maximale capaciteit van zijn team verder uitgebreid.

Dat moet er ook voor zorgen dat Warzone "zijn belangrijkste update" ooit krijgt. Volgens geruchten komt er een Tweede Wereldoorlog map voor Warzone. Die zou samen met de release van Vanguard zijn opwachting maken.

In gelijkaardig nieuws lijkt Activision de Call of Duty: Vanguard geruchten te bevestigen en is de Black Ops Cold War en Warzone Season 5 release bekend.

Read this next