Sony verwacht dat er ongeveer 130 nieuwe PlayStation VR titles voor eind 2018 lanceren. Momenteel zijn er 150 games voor de headset beschikbaar. Binnen een jaar stijgt dat aantal met ruim tachtig procent.

Inmiddels zijn er 2 miljoen PlayStation VR-headsets verkocht. Daarmee heeft Sony het grootste deel van de markt in handen. Dat maakt het interessant voor third-party ontwikkelaars om games voor de PS VR te maken.

Eind vorig jaar heeft de PlayStation VR headset een hardware update gekregen. Ondertussen is ook de PlayStation VR Aim Controller samen met Farpoint uitgebracht. Carl zijn Farpoint review lees je op de site.

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Meer artikels van Johnny van Spronsen

Reacties (2)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Threading

Gerelateerde content

Advertentie