Star Wars Battlefront 2 arcade mode heeft een 'credit cap'

Langer doorspelen is zinloos.

Op Twitter is een foto geplaatst van Star Wars Battlefront 2, waarop te zien is dat je slechts een gelimiteerd aantal credits per dag in de arcademodus kunt verdienen.

Nadat je een bepaald aantal credits hebt verdiend in de arcademodus, laat de game je weten dat je pas na een bepaalde tijd weer credits kunt verdienen in die modus. De foto is geplaatst door een redacteur van Game Informer, die aangeeft dat het limiet 'na ongeveer vijf challenges' is bereikt.

Credits zijn nodig om onder andere hero-personages te kopen. Na felle kritiek heeft EA laten weten dat de Star Wars Battlefront 2 heroes goedkoper zijn gemaakt. Alleen de arcademodus heeft dit limiet. Je kunt onder andere via Loot Boxes aan meer credits op een dag komen.

Woensdag houdt Electronic Arts een AMA-sessie op Reddit, om feedback van de fans te verzamelen. Hopelijk kan de uitgever tegen een stootje.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (3)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Fortnite Chapter 2 Season 2 releasedatum bekend

Game maak vanaf dan gebruik van het Unreal Engine 4 Chaos Physics System.

Dying Light 2 release uitgesteld

Naar wanneer nog onbekend.

Verder op de site...

Reacties (3)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread