IO werkt aan nieuwe Hitman game

Studio legt ook huidige situatie uit.  

Ontwikkelaar IO Interactive heeft laten weten dat de studio aan een nieuwe Hitman-game werkt. IO is van plan om in 2018 meer te onthullen.

In een bericht ter ere van de Hitman: Game of the Year Edition release laat IO-baas Hakan Abrak weten dat de ontwikkelaar 'ver gevorderd is' met het maken van een nieuwe game. "we werken aan interessante nieuwe features die nog niet eerder in een Hitman-game zaten", aldus Abrak.

In het bericht gaat Abrak ook verder in op de huidige situatie van IO. "Vijf maanden geleden heb ik laten weten dat IO weer een onafhankelijke studio is. We hebben sindsdien weinig van ons laten horen omdat we wilden focussen op onze nieuwe toekomstvisie."

"De afgelopen tijd was zwaar en intensief, maar we zijn enorm enthousiast over onze nieuwe start", zegt Abrak.

Eerder dit jaar besloot uitgever Square Enix om IO Interactive te verkopen. De Deense ontwikkelaar heeft echter bedacht om als onafhankelijke studio door te gaan. IO behoudt de rechten van de Hitman-reeks.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Fortnite Chapter 2 Season 2 releasedatum bekend

Game maak vanaf dan gebruik van het Unreal Engine 4 Chaos Physics System.

Dying Light 2 release uitgesteld

Naar wanneer nog onbekend.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread