Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hitman Season 1 momenteel gratis op PlayStation 4

Agent 47 besluipt je console.

Hitman Season 1 is momenteel gratis te downloaden op PlayStation 4. Noch uitgever Warner Bros noch developer IO interactive maakte dit officieel bekend, maar enkele oplettende gamers merkten de aanbieding op in de PSN-store.

Hoelang de promotie duurt en waarom die actief is, is niet bekend. Als je interesse hebt in het spelen van één van de beste stealth games van de laatste jaren, kun je je nu naar de PSN Store reppen om de game gratis aan je bibliotheek toe te voegen.

Wie eerder al het eerste level in Parijs gratis downloadde tijdens een vorige promotie, kan de gratis versie van Hitman Season 1 niet installeren. Zij kunnen wel de resterende levels gratis één voor één claimen en zo toch de volledige game bemachtigen.

Ook voor wie Hitman 2 heeft, is dit goed nieuws. Indien je Season 1 hebt, kan je de levels van die game importeren naar Hitman 2 en spelen met betere graphics, nieuwe items en verbeteringen die de sequel te bieden heeft.

Dat we fan zijn, kon je al lezen in onze Hitman Season 1 review. En zoals het bekende spreekwoord zegt: gratis is de beste saus.

Over de auteur

Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen