Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hitman 2 logo opgedoken op Warner Bros. site

Geen kaalslag.

Er is een logo voor Hitman 2 opgedoken op de officiële Warner Bros.-website. Het logo is inmiddels weer van de site verwijderd.

Het is al enige tijd bekend dat Hitman-ontwikkelaar IO Interactive aan nieuwe Hitman-content werkt. Het officiële Hitman-Twitterkanaal hintte onlangs ook naar een nieuwe onthulling op donderdag 7 juni.

De aanwezigheid van Warner Bros. is wel opmerkelijk. IO was namelijk lange tijd onderdeel van Square Enix, maar is vorig jaar door de uitgever verkocht. IO is sindsdien een onafhankelijke studio. Mogelijk werkt het bedrijf nu samen met Warner om Hitman 2 uit te geven.

Dit vermoeden wordt nog eens versterkt door het Twitterkanaal van WB Games. Daarop is namelijk te lezen dat het bedrijf ook op donderdag 7 juni iets nieuws onthult. Na de gelekte afbeelding lijkt de kans groot dat deze onthulling iets met Hitman 2 te maken heeft.

De nieuwste Hitman-game is oorspronkelijk als een reeks episodes uitgebracht. De Hitman: Definitive Edition heeft inmiddels ook een fysieke release gekregen. Onze Hitman: The Complete First Season review lees je hier nog eens.

Over de auteur

Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties