Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hitman 2-locaties toch gratis te importeren naar pc-versie van Hitman 3

Huurmoordenaar vervult opdracht niet.

De locaties uit Hitman 2 die je al bezit op Steam, zijn dan toch gratis te importeren naar de pc-versie van Hitman 3. Daarmee komen ontwikkelaar IO Interactive en Epic Games terug op een eerdere beslissing.

Eind vorige week liet IO Interactive weten dat je Hitman 1 en 2 locaties kunt importeren naar Hitman 3 als je beide games bezit. De Hitman 1 Game of the Year Access Pass was sowieso gratis beschikbaar voor wie binnen de 10 dagen na de release de pc-versie van Hitman 3 koopt. Voor Hitman 2 was er echter geen oplossing. Aangezien die game enkel beschikbaar is via Steam en Hitman 3 enkel via de Epic Games Store, zouden spelers de Hitman 2 DLC sowieso moeten aanschaffen.

Beide partijen komen nu terug op die beslissing. Epic Games wil namelijk niemand verplichten om content opnieuw te kopen. Hoe spelers dan wel toegang krijgen tot hun eerder aangekochte levels, is nog niet duidelijk.

In ander Hitman 3-nieuws kondigt de ontwikkelaar aan dat de Switch-versie van Hitman 3 nu ook beschikbaar is en kom je ook te weten met welke Hitman 3-locaties je allemaal aan de slag kunt.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Hitman

PS4, Xbox One, PC

Hitman 2

PS4, Xbox One, PC

See 1 more

Hitman 3

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties