Op Twitter en Reddit zijn details van een nieuwe Rainbow Six Siege operator gelekt.

Het laatste deel van Rainbow Six Siege Year 2 content heet Operation White Noise en speelt zich in Zuid-Korea af. Deze uitbreiding brengt nieuwe operators met zich mee. Een van deze nieuwe speelbare personages lijkt een Poolse vrouw met een grenade launcher te zijn.

Op 2 november hintte de officiële Twitterpagina van de game al naar een Poolse operator. De vertaling van onderstaande Tweet luidt: 'Je beslissingen bepalen de rest van je leven.'

rb6_siege_nieuwe_operator

Daarnaast is er op Reddit ook een afbeelding van een grenade launcher gelekt. Dat lijkt te passen in een eerder lek dat de nieuwe operator Zophia noemt en haar een granaatwerper met een dodelijke en niet-dodelijke optie geeft.

Het eerdere lek suggereerde ook dat Ubisoft aan een Mexicaanse operator en een soort zombie-modus werkt. Over de geloofwaardigheid van die geruchten is echter nog niets bekend.

Rainbow Six Siege werd bij de release in 2015 aanvankelijk lauwtjes ontvangen, maar blijft sindsdien aan populariteit winnen. Dat is voornamelijk te danken aan de blijvende ondersteuning van Ubisoft. Zo kwam er in augustus nog een Rainbow Six Siege patch uit die laadtijden verkort.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Meer artikels van Bruce Vandeweyer

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Rainbow Six Siege review

Georganiseerde chaos.

Co-opinie #1

De redactie blikt graag nog even terug.