Ontwikkelaar Sledgehammer heeft laten weten dat Call of Duty: World War 2 een map bevat die zich in Londen tijdens de Blitz afspeelt.

De ontwikkelaar heeft twee afbeeldingen uitgebracht waarop de map London Docks te zien is. De map speelt zich zowel boven- als ondergronds af. Sledgehammer geeft aan dat de map 'in de studio favoriet is voor TDM, Domination en Hardpoint matches'.

londen

Ook onthult Sledgehammer Gridiron, een multiplayer modus die gebaseerd is op Uplink. Op een van de afbeeldingen is te zien hoe de speler een voetbal in handen heeft. Verdere details heeft de ontwikkelaar nog niet gedeeld.

Call of Duty: World War 2 komt op 3 november uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Onlangs is er info over Call of Duty: WW2 Zombies en loot crates gelekt.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content