Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon krijgen nieuwe Island Challenge Trials

Alo-lading aan nieuwe info.

Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon krijgen nieuwe Island Challenge Trials. Daarnaast introduceren de games de Alola Photo Club en de mogelijkheid om te surfen tussen de verschillende eilanden van Alola.

In de Island Challenge Trials vecht je tegen de Totem Pokémon van de verschillende eilanden om het nadien op te nemen tegen de leider van elk eiland. In de nieuwe games zijn de bestaande Trials herwerkt en komt er een nieuwe Trial waarin je het tegen eilandleider Mina opneemt.

Ook niew is de mogelijkheid om op de rug van een Mantine van het ene naar het andere eiland te surfen. Onderweg voer je stunts uit en probeer je een hogere score te halen dan andere trainers. Daarnaast kom je in Ultra Sun en Ultra Moon meer dan 400 verschillende Pokémon tegen.

Tot slot introduceren de games ook de Alola Photo Club. Daar is het mogelijk om foto's te maken van jezelf en je favoriete Pokémon. Je krijgt de keuze uit verschillende camerstandpunten, outfits en poses. Op die manier verbeter je de band met je Pokémon.

Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon lanceren op 17 november voor de 3DS. Op de site vind je Berts Pokémon Sun en Moon review.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Cyberpunk 2077 release uitgesteld

Gelukkig is het nog altijd minder dan 2077 keer slapen.

Pokémon Sword en Shield krijgen Expansion Pass

Inclusief heel wat oude en nieuwe Pokémon.

The Elder Scrolls Online trekt volgend jaar naar Skyrim.

Nu maar hopen dat je geen pijl in je knie krijgt.

Verder op de site...

Dying Light 2 release uitgesteld

Naar wanneer nog onbekend.

Survival horror game Summerford aangekondigd

Spirituele opvolger voor Resident Evil, Silent Hill en Alone in the Dark?

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread