Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon brengen Team Rocket terug

Ogen dicht!

In Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon keert Team Rocket terug. Een nieuwe trailer voor de game toont hoe naast de klassieke Rocket Grunts ook Giovanni zijn heropwachting maakt, dit keer als leider van Team Rainbow Rocket.

Ook slechteriken uit onder andere Teams Magma, Aqua, Galactic en Flare keren terug in de nieuwe games. Daarnaast introduceren Ultra Sun en Ultra Moon ook The Battle Agency. Daar huur je sterke Pokémon die je nadien inzet in een-tegen-een-gevechten.

Het is deze keer ook mogelijk om Totem Stickers te verzamelen in Alola. Die ruil je nadien in voor zeldzame Pokémon. ten slotte maken ook heel wat Legendary Pokémon uit de verschillende generaties hun opwachting.

Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon lanceren op 17 november voor de 3DS. Eerder maakte Nintendo bekend dat Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon nieuwe Island Challenge Trials krijgen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties