Skip to main content

5 opvallende gamereleases november

Met onder meer Call of Duty: WW2, Star Wars Battlefront 2 en Need For Speed Payback.

Nog twee maanden en dan zitten we alweer in 2018. De gamereleases van oktober brachten onder meer Super Mario Odyssey, Assassin's Creed: Origins en Wolfenstein 2. Benieuwd welke games de komende maand voor je in petto heeft? De meest opvallende releases lees je hieronder.

Call of Duty: WW2

Datum: 3 november 2017
Platform(s): pc, PlayStation 4, Xbox One

Ondanks de uitstekende verkoopcijfers is de 'altijd genuanceerde' community de futuristische setting in de shooters meer dan zat. Ontwikkelaar Sledgehammer Games gooit daarom het roer om. Met de Tweede Wereldoorlog als strijdtoneel gaat de serie namelijk terug naar zijn roots. Verwacht je naast het nodige singleplayer- en multiplayergeweld aan de terugkeer van nazizombies die met alle liefde hun verrotte tanden in je vlees zetten.

Wil je meer weten? Hier lees je alle Call of Duty: WW2 info.

Bekijk op YouTube

Xbox One X

Datum: 7 november 2017
Platform(s): Xbox One X

Is het een compleet nieuwe console? Of een opgepoetste versie van de Xbox One? Wat in ieder geval vooropstaat, is dat de Xbox One X een behoorlijke krachtpatser is. De Scorpio Engine is Microsofts nieuwste paradepaardje waarmee 4K-gaming een fluitje van een cent wordt. Nu alleen de games nog...

Bekijk op YouTube

Need For Speed Payback

Datum: 10 november 2017
Platform(s): pc, PlayStation 4, Xbox One

Ghost Games kwam twee jaar geleden met Need For Speed, maar de reboot kon nog wel wat sleutelwerk gebruiken. Hoog tijd dus voor de ontwikkelaar om revanche te nemen. Need For Speed Payback lijkt een kruisbestuiving tussen de raceserie en de The Fast & The Furious-films te worden. Verwacht dus veel racegeweld met het nodige slowmotiondriften en explosieve crashes. En hopelijk ook iets minder fist bumps in de cutscenes.

Wil je meer weten? Hier lees je alle Need For Speed Payback info.

Bekijk op YouTube

Pokémon Ultra Sun & Pokémon Ultra Moon

Datum: 17 november 2017
Platform(s): 3DS

Los van een uitstapje naar de smartphone is de Nintendo 3DS al jarenlang de thuishaven van Pikachu en co. Pokémon Ultra Sun & Ultra Moon zijn verderzettingen van Pokémon Sun & Moon, die vorig jaar lanceerden. Zo krijg je onder andere nieuwe Ultra Beasts, een uitgebreid verhaal en buitenaardse verkenningstochtjes in Ultra Space. Geniet er als Nintendo 3DS-bezitter maar van nu het nog kan, want dit kunnen weleens de laatste Pokémon-games op de handheld zijn.

Bekijk op YouTube

Star Wars Battlefront 2

Datum: 17 november 2017
Platform(s): pc, PlayStation 4, Xbox One

In december kun je Star Wars: The Last Jedi op het witte doek zien, maar om alvast in de stemming te komen lanceert komende maand eerst Star Wars Battlefront 2. In tegenstelling tot de vorige game bevat het vervolg wel een uitgebreide singleplayer campaign, maar kun je natuurlijk ook online de nodige intergalactische gevechten aangaan. Maar nog even over de mogelijke microtransacties: is EA gezwicht voor de dark side of the Force?

Wil je meer weten? Hier lees je alle Star Wars Battlefront 2 info.

Bekijk op YouTube

Ook niet te vergeten...

Sonic Forces
7 november 2017 - pc, Switch, PlayStation 4, Xbox One

Nioh: Complete Edition
7 november 2017 - pc

Super Lucky's Tale
7 november 2017 - pc, Xbox One

L.A. Noire Remastered
14 november 2017 - Switch, PlayStation 4, Xbox One

Lego Marvel Super Heroes 2
14 november - pc, PlayStation 4, Xbox One

The Elder Scrolls 5: Skyrim
17 november 2017 - Switch

Read this next