De PlayStation VR is 915.000 keer verkocht. Dat meldt ontwikkelaar Sony.

Het bedrijf laat tevens weten dat er op dit moment meer PlayStation VR's worden geproduceerd om aan de vraag te kunnen blijven voldoen. Sony is ook van plan om ontwikkelaars van PSVR-games te blijven ondersteunen.

De PlayStation VR is afgelopen najaar officieel uitgebracht. Onze PlayStation VR hardware review lees je hier nog eens. Sander speelde onlangs ook Resident Evil 7 op de PSVR. Zijn Resident Evil 7 VR review staat ook op de site.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Meer artikels van Mathijs Proos

Reacties (2)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content