Gerucht: Michel Ancel hint naar Beyond Good & Evil 2

UPDATE: Ancel plaatst nieuwe afbeelding.

UPDATE: Michel Ancel heeft opnieuw een illustratie op zijn Instagram-account geplaatst die mogelijk naar Beyond Good & Evil 2 verwijst.

Op de afbeelding is een antropomorfische haai te zien. De afbeelding is mogelijk een soortgenoot van Rufus, een haai-achtig personage uit de eerste Beyond Good & Evil-game.

Ancel verwijst in de beschrijving van de afbeelding naar een gesprek dat ontwikkelaar Ubisoft heeft met aandeelhouders. Ubisoft verzet zich al enkele maanden tegen een eventuele overname door mediabedrijf Vivendi.

1

Oorspronkelijk bericht: Michel Ancel lijkt met een foto op zijn persoonlijke Instagram-pagina naar Beyond Good & Evil 2 te hinten.

Het plaatje laat mogelijk Pey'j uit Beyond Good & Evil als kind zien. De tekst 'Ergens in System 4' verwijst naar de naam van het zonnestelsel uit de game.

beyond1

Op Twitter deelt uitgever Ubisoft ook het nieuws. Het bedrijf adviseert fans om het Instagram-account 'goed in de gaten houden'. Vervolgens bedankt Beyond Good & Evil-bedenker Ancel Ubisoft in zijn post.

In juni liet Ubisoft-baas Yves Guillemot weten dat Beyond Good & Evil 2 nog steeds in ontwikkeling is. Michel Ancel werkt momenteel met zijn eigen onafhankelijke studio aan open-world game Wild.

Advertentie

Ga naar comments (2)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Sony: 'PS5 games zijn niet speelbaar op PS4'

Maar laat PlayStation 4 voorlopig niet in de steek.

Metro Redux aangekondigd voor Google Stadia

Service neemt apocalyptische vormen aan.

Eerste nieuwe wapens Warzone Season 4 bekend

Wat je al niet leert uit een trailer.

Verder op de site...

Metro Redux aangekondigd voor Google Stadia

Service neemt apocalyptische vormen aan.

Sony: 'PS5 games zijn niet speelbaar op PS4'

Maar laat PlayStation 4 voorlopig niet in de steek.

Reacties (2)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread