Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Netflix kondigt Beyond Good & Evil film aan

Magere troost?

Netflix maakt via een tweet bekend dat er een filmadaptatie van Beyond Good & Evil in de maak is. Over de inhoud van de film is nog niets geweten, maar de screenshot en de melding dat het een 'ruimtepiratenavontuur' is, doen alvast vermoeden dat de film aansluit bij de tweede game in de reeks.

Wel weten we alvast dat de regie in handen is van Rob Letterman. Die was eerder ook al verantwoordelijk voor de Detective Pikachu-film. Daarnaast zijn ook Jason Altman en Margaret Boykin van Ubisoft Film & Television betrokken bij het project. Het nieuws komt er nadat gisteren ook al geruchten de ronde deden over een Splinter Cell animeserie.

Rond Beyond Good & Evil 2 is het ondertussen al lange tijd stil. Tijdens de E3 2018 kregen we de eerste Beyond Good & Evil 2 gameplay te zien, maar sindsdien krijgen we weinig nieuwe informatie. Hopelijk betekent de aankondiging van de film dat we binnenkort ook nieuwe gameplay krijgen voorgeschoteld.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Beyond Good & Evil 2

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties