Skip to main content

Ubisoft: "Beyond Good & Evil 2 nog steeds in ontwikkeling"

Maar het is nog te vroeg voor een releasedatum.

Tijdens de voorstelling van de afgelopen kwartaalcijfers heeft Ubisoft zijn aandeelhouders verzekerd dat Beyond Good & Evil 2 nog steeds in de maak is. Het is volgens de Franse uitgever echter nog de vroeg voor een releasedatum of zelfs een releasejaar.

Volgens de uitgever is Beyond Good & Evil 2 de komende periode zelfs een belangrijke peiler voor zijn AAA-divisie, samen met een tweede jaar aan DLC voor Assassin's Creed Valhalla en de releases van Far Cry 6, Rainbow Six: Extraction en Mario + Rabbids: Sparks of Hope.

Bekijk op YouTube

Tijdens de presentatie kreeg CFO Frederick Duguet ook vragen over een mogelijke releasedatum. Volgens hem is het momenteel echter te vroeg om daar op dit moment een antwoord op te geven.

Beyond Good & Evil 2 is al zeker sinds 2012 in ontwikkeling. In 2018 kregen we voor het laatst nieuwe beelden te zien van de game en vernamen we dat Beyond Good & Evil 2 altijd een online verbinding vereist. Sindsdien is het echter al bijna drie jaar stil rond de game. Bedenker en bezieler van de reeks Michel Ancel heeft Ubisoft intussen verlaten, al zou dat volgens het bedrijf geen impact hebben op de verdere ontwikkeling van de game.

Read this next