Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ubisoft: "Beyond Good & Evil 2 nog steeds in ontwikkeling"

Maar het is nog te vroeg voor een releasedatum.

Tijdens de voorstelling van de afgelopen kwartaalcijfers heeft Ubisoft zijn aandeelhouders verzekerd dat Beyond Good & Evil 2 nog steeds in de maak is. Het is volgens de Franse uitgever echter nog de vroeg voor een releasedatum of zelfs een releasejaar.

Volgens de uitgever is Beyond Good & Evil 2 de komende periode zelfs een belangrijke peiler voor zijn AAA-divisie, samen met een tweede jaar aan DLC voor Assassin's Creed Valhalla en de releases van Far Cry 6, Rainbow Six: Extraction en Mario + Rabbids: Sparks of Hope.

Tijdens de presentatie kreeg CFO Frederick Duguet ook vragen over een mogelijke releasedatum. Volgens hem is het momenteel echter te vroeg om daar op dit moment een antwoord op te geven.

Beyond Good & Evil 2 is al zeker sinds 2012 in ontwikkeling. In 2018 kregen we voor het laatst nieuwe beelden te zien van de game en vernamen we dat Beyond Good & Evil 2 altijd een online verbinding vereist. Sindsdien is het echter al bijna drie jaar stil rond de game. Bedenker en bezieler van de reeks Michel Ancel heeft Ubisoft intussen verlaten, al zou dat volgens het bedrijf geen impact hebben op de verdere ontwikkeling van de game.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Beyond Good & Evil 2

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties