Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Datum Ubisoft E3 2018 persconferentie bekend

Nog anderhalve maand geduld.

Ontwikkelaar Ubisoft heeft de datum en het tijdstip van zijn persconferentie op de E3-beurs van 2018 onthuld. De studio houdt een presentatie op maandag 11 juni die hier om 22:00 uur begint.

Wat kunnen we dit jaar van Ubisoft verwachten? De studio heeft de afgelopen tijd vooral updates uitgebracht voor bestaande games. Zo heeft Ghost Recon Wildlands Splinter Cell content gekregen. Ook Rainbow Six Siege krijgt nog regelmatig grote updates.

Er zijn echter ook nieuwe games onthuld. Zo weten we al enige tijd dat Michel Ancel aan Beyond Good and Evil 2 werkt. Onlangs is ook The Division 2 aangekondigd. De kans is groot dat deze titels op de E3-beurs worden getoond. Wellicht laat Ubisoft ook meer zien van Skull and Bones.

Daarnaast is het ook mogelijk dat de studio al wat meer over de volgende Assassin's Creed-game vertelt. De aanwezigheid van Sam Fisher in Ghost Recon Wildlands doet verder vermoeden dat er wellicht een nieuwe Splinter Cell-game in de maak is. Genoeg opties voor het bedrijf dus.

Over de auteur

Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties