Met de aankondiging van PlayStation VR zijn er ook nieuwe games van verschillende ontwikkelaars aangekondigd.

Supermassive Games werkt momenteel aan Tumble VR, een puzzelgame gebaseerd op physics waarin je steeds moeilijkere taken moet voltooien, zoals het bouwen van een toren. De game maakt gebruik van Social Screen, waardoor een tweede speler zonder headset kan meedoen.

Naast Tumble VR werkt de ontwikkelaar ook aan Until Dawn: Rush of Blood, een standalone game gebaseerd op Until Dawn.

SCEE London werkt ondertussen aan PlayStation VR Worlds. Dat is een collectie van vijf Virtual Reality-ervaringen, die al eerder tijdens evenementen zijn getoond.

In The London Heist beroof je een bank en ervaar je een achtervolging op de snelweg, waar je al schietend van weg probeert te komen. Into The Deep laat je in een kooi afdalen, diep onder de zeespiegel.

Met VR Luge ervaar je hoe het is om al rodelend door drukke straten te racen, terwijl je auto's ontwijkt en onder trucks schiet. Danger Ball is dan weer een futuristische balsport waar je verschillende abilities tot je beschikking hebt.

De vijfde ervaring heet Scavenger's Odyssey, waarin je een ruimteschip bestuurt op zoek naar buitenaardse schatten. Er is nog geen releasedatum bekend voor PlayStation VR Worlds.

Nog vragen over de verschillende virtual reality brillen? Klik dan door naar: Virtual Reality - Overzicht van alle VR-brillen.

Er worden momenteel 50 titels ontwikkeld voor PlayStation VR, waaronder EVE: Valkyrie, Rez, Star Wars Battlefront en Battlezone VR. De releasedatum en prijs van PlayStation VR zijn gisteren bekendgemaakt.

Nog eventjes tijd? Dit is ook interessant:

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (3)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

AanraderUntil Dawn review

Blijft nog lang door je hoofd spoken.

Co-opinie #1

De redactie blikt graag nog even terug.

Meest recent

VideoTrailer: zes minuten debuutgameplay Bloodborne

Kenmerkt zich door duidelijke Souls-invloeden.

Sim City 5 concept art gelekt

Eiiiiinnnndddeeellllliiiijjjjkkk!

Borderlands 2 heeft Steamworks

Hoera voor Steam Achievements!

Blizzard laat 600 mensen afvloeien

90% van ontslagenen werken niet in game ontwikkeling.

Advertentie