Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Until Dawn: Rush of Blood is een 'volwaardige PlayStation VR-game'

Geen DLC, maar een standalone ervaring.

Until Dawn: Rush of Blood is geen downloadbare content, maar een volwaardige game voor de PlayStation VR. Dat meldt Supermassive Games' uitvoerend producent Simon Harris in een interview met gamesite VG247.

Hoewel de game zich afspeelt in de wereld van Until Dawn, is het volgens Harris verder een compleet nieuwe ervaring. "Het is geen downloadbare content of iets soortgelijks", zegt Harris. " Het is een volwaardig product voor de PlayStation VR."

De on-rails horror game volgt een personage uit het Until Dawn-universum en bevat herkenbare locaties voor liefhebbers van de oorspronkelijke game. De zeven minuten durende demo die op de Paris Games Week werd gegeven is volgens Harris ongeveer de helft van één van de levels waarvan er een groot aantal in de game aanwezig zijn.

Until Dawn: Rush of Blood is momenteel in ontwikkeling voor de PlayStation VR. Lees ook de Until Dawn review voor een oordeel over de oorspronkelijke game.


Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Until Dawn

PS4, PS3

Related topics
PS4
Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Reacties